all4fun
Inregistreaza-te pentru a avea acces la toate topicurile acestui forum. all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
all4fun | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALL4FUN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bruneta_ta_us
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
all4fun / ***_***FilmE***_*** / All Is Lost-- Film Online 2013  
Autor
Mesaj Pagini: 1
vlad
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 5855
Descriere:

Plecat singur intr-o calatorie in Oceanul Indian, un om a carui nume nu-l cunoastem se trezeste deodata ca iacht-ul sau de 39 de metri incepe sa se scufunde, dupa ce a fost implicat intr-o coliziune cu un container de transport lasat sa pluteasca in largul marii.
Cu echipamentul de navigatie si aparatul de radio defecte, misteriosul navigator ajunge sa pluteasca in nestire, infruntand o furtuna violenta. Folosindu-se de propria intuitie si cateva harti pe care le are la dispozitie pentru a consemna progresele sale, acesta este obligat sa se bazeze pe curentii oceanului pentru a-l duce intr-o zona de transport maritim, in speranta ca va intalni o nava trecatoare.
Dar cu soarele din ce in ce mai arzator, rechini ce-i dau tarcoale si proviziile scazand in fiecare zi, marinarul nu vede altceva decat propriul sau sfarsit.

Link Film:


_______________________________________
Facebook :



pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la