all4fun
Inregistreaza-te pentru a avea acces la toate topicurile acestui forum. all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
all4fun | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALL4FUN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
all4fun / ***_***Horoscop Lunar***_*** / Horoscop zodia Leu, luna aprilie 2015  
Autor
Mesaj Pagini: 1
vlad
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 5855
Dragoste si cuplu

La modul general, prima parte a anului 2015 ii avantajeaza pe Lei in ceea ce priveste dragostea si viata de cuplu: Saturn, stapanul casei relatiilor Leului, se afla in casa pasiunii, iar Jupiter, stapanul casei pasiunii, se afla chiar in Leu.

In primele doua decade din aprilie 2015, combinatia de mai sus este intarita de trigoanele pe care Soarele, stapanul zodiei Leului, le face cu Saturn si cu Jupiter. Sunt de asteptat impliniri sentimentale care au legatura cu distantele, cu mediul universitar, stiintific, cultural sau spiritual.

Venus, planeta iubirii, favorizeaza impletirea vietii de cuplu a Leului cu cariera sau cu sferele inalte in prima decada din aprilie 2015, respectiv cu prietenia, evenimentele sociale si activitatile colective in a doua si a treia decada.




Cariera si bani

Te afli intr-o perioada de varf, dinamica si productiva.

Casa carierei Leului este intens energizata pe tot parcursul lunii de Marte (ambitie, initiativa, combativitate, leadership).

Pana pe 11 aprilie 2015, lui Marte i se alatura Venus (popularitate, relatii favorizante, sansa); dupa 15 aprilie, Marte este insotit de Mercur (impunere prin idei, comunicare, agilitate); dupa 21 aprilie, Marte este sustinut de Soare (stralucire, prestigiu, succes).

Conjunctura este excelenta si trebuie exploatata la maximum. Tot ce trebuie este sa-ti fixezi obiectivele si sa actionezi.

Marte cere actiune si o buna directionare a energiei. Daca nu ii respecti cerintele, Marte iti poate "servi" conflicte si diverse situatii critice.

Financiar, aprilie 2015 este profitabil pentru Leu, cu conditia sa nu te pripesti in decizii.




Forma fizica si moral

Leul este in forma pe tot parcursul lunii aprilie 2015. Ai energie, ai incredere si entuziasm, toata lumea este a ta!

Cu Jupiter in Ascendent, de obicei te simti bine si te bucuri din plin de viata.

Exista insa o capcana: tendinta catre excese, care poate aduce kilograme in plus si poate accentua afectiunile de tip "hiper". Aceste predispozitii sunt mai accentuate in aprilie 2015.




:Adu-ti aminte ca cei puternici trebuie sa fie pasnici, intelepti si protectori cu cei slabi.


_______________________________________
Facebook :



pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la