all4fun
Inregistreaza-te pentru a avea acces la toate topicurile acestui forum. all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
all4fun | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALL4FUN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
adee 24 ani
Femeie
24 ani
Mures
cauta Barbat
24 - 59 ani
all4fun / ***_***Diverse***_*** / Ne trebuie bormasini si alte unelte ca sa muncim cu mult spor  
Autor
Mesaj Pagini: 1
doizeceunu
Nou Venit

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 2
Daca vrem sa muncim cu mai mult spor, ne trebuie niste bormasini cu care sa ne facem treburile mai bine. Ar fi ideal sa ne luam ceva care sa ne foloseasca mai mult timp, indiferent cat de multe ar fi ideile pe care le avem sau comenziel care ne vin. Suntem mai multi pe acelasi drum si vrem sa ne facem ce este mai bine pentru noi si de aceea avem nevoie de cele mai bune bormasini ieftine cu care sa ne facem treburile si clientii sa fie multumiti.

As zice ca suntem printre cei mai buni si vrem sa ne facem tot ce este cel mai bine si sa ne luam toate avansurile si toate avantajele pe care el avem. Daca vre sa facem ce este mai bine pentru noi si sa facem ce este placut si lumea sa fie multumita, sa ne luam ce avem de facut si sa punem osul la treaba, ca sa avem ce sa facem si sa ne luam dupa cei care vor sa fie la fel ca noi. Daca noi suntem mai buni decat ei, sa ne facem ce trebuie si sa ne ducem acolo unde altii ar vrea sa fie. Cu bormasinile pe care le folosim, vom face treburi multe si bune.


pus acum 7 ani
   
doizeceunu
Nou Venit

Inregistrat: acum 7 ani
Postari: 2
Si eu am zi ca imi voi lua cateva modele de bormasini Incerc sa imi fac ce trebuie si vreau sa fie cele mai bune metode de lucru pentru mine A zice ca este ceva placut si vreau sa muncesc cu drag si cu mult spor. Am scule multe si bune cu care pot sa muncesc la orice ra si pot sa fac multe contracte. Am nvoei de colegi cu are sa muncesc, dar sa faca treaba buna si sa fie acele eprsoae de care sa ma pot folosi cu mai multe benefcii in acelasi timp. Stiu ca se pot face mai multe chestii si ca ne este placut sa luam treaba in serios. Doar ca vreau sa tot ceea ce avem de facut, sa fie la fel de bine precum altii ar spune cuvinte placute despre noi. Hai sa incepem munca mai repede.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la