all4fun
Inregistreaza-te pentru a avea acces la toate topicurile acestui forum. all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro,all4fun.3xforum.ro
Lista Forumurilor Pe Tematici
all4fun | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ALL4FUN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cosminamoraru pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bacau
cauta Barbat
30 - 80 ani
all4fun / ***_***FilmE***_*** / Now You See Me: Jaful perfect 2013  
Autor
Mesaj Pagini: 1
vlad
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 5855
Descriere :  Filmul are in centru un grup de iluzionisti geniali, care se autointituleaza The Four Horsemen si perfecteaza jafuri ingenioase in timpul numerelor de magie, revarsand castigurile obtinute in mod ilegal asupra spectatorilor fideli ce participa la spectacolele lor. Urmariti de agentii FBI condusi de catre Dylan, cei patru magicieni se joaca de-a soarecele si pisica cu autoritatile federale si reusesc sa ramana mereu cu un pas inaintea rivalilor, fiind ajutati in comiterea jafurilor de dispozitive de ultima generatie.
Atlas este liderul grupului de magicieni hoti, specialist in prestidigitatie, Merritt Osbourne e un hipnotizator care poate citi gandurile oamenilor si care s-a aflat in serviciul Reginei Marii Britanii pana cand un incident sangeros l-a fortat sa fuga in Las Vegas si sa se alature bandei The Four Horsemen. Din grup mai fac parte Jack, un hot de buzunare care manuieste ca nimeni altul pachetele de carti de joc, si Henley, una dintre cele mai frumoase specialiste in evadari din lume. Singurul care ii poate opri si le poate demasca trucurile este Thaddeus, un fost magician transformat intr-un aliat valoros al autoritatilor, care este detestat de colegii de breasla fiindca a vandut trucurile profesiei. Dar oare ce fac ei sunt doar niste trucuri, sau magie adevarata?


Link:


_______________________________________
Facebook :



pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la